1. Haberler
  2. Kozan Haberleri
  3. Tüm Türkiye’de Olduğu Gibi Kozan’da da “Kırmızı Çizgi” Dönemi Başladı

Tüm Türkiye’de Olduğu Gibi Kozan’da da “Kırmızı Çizgi” Dönemi Başladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


İçişleri Bakanlığı tarafından trafikte yayaların geçiş üstünlüğüne yönelik hayata geçirdiği uygulama Kozanda da başladı.

Adana’nın Kozan ilçesinde Kozan Kaymakamlığı Koordinesinde düzenlenen programa Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Belediye Başkanı Kazım Özgan, İlçe emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak, İlçe Garnizon Komutanı Nuh Anacık katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, ışıksız yaya geçitlerinde uygulamaya konulan kırmızı çizgi göç yolu üzerindeki ışıksız yaya geçitlerinde uygulanmaya başladı.

Konuyla ilgili konuşan Kaymakam Şafak Gürçam, “yaya önceliğimiz Kırmızı çizgimizdir diyoruz. Öncelik yayanın öncelik hayatın projesi vardı 2019 da, içişleri bakanlığımız önderliğinde başlatılan, bu günde yaya önceliği kırmızı çizgimizdir diyoruz. Yaya geçidinin kullanımında farkındalığı oluşturmak, yayaların trafikte önceliğini trafikte bilinçlendirmek amacımız, yine sayın içişleri bakanlığımız önderliğinde yayaları bilinçlendirmek için buradayız. Amacımız toplumu, sürücülerimizi daha sonrada yayalarımızı kendi hakları konusunda, bilgilendirmek için buradayız. Bundan sonra trafikte yayalara öncelik verelim.”dedi.

Daha sonra yaya geçitleri kırmızı boya ile boyanırken, emniyet müdürlüğü ekipleri yayalara ve araç sürücülerine bilgilendirme amaçlı broşür dağıttı.


0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tüm Türkiye’de Olduğu Gibi Kozan’da da “Kırmızı Çizgi” Dönemi Başladı
Yorum Yap


Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Kozan Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.