Kozanda Etkili Olan Sağanak Yağış Sonrası Evini Su Basan Vatandaş İsyan Etti

Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Adana’nın Kozan ilçesinde, etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar suyla doldu. Evini su basan bir kişi, yarım metre suyun içine iç çamaşırıyla girip tıkanan giderleri açmaya çalıştı. İlçede etkili olan sağanak günlük yaşamı olumsuz etkilerken, cadde ve sokaklar göle döndü.

Karacaoğlan Mahallesi Kumru Sokak’ta ise Orhan Doğan’ın evini su bastı. Yarım metre su ile dolan sokağa iç çamaşırıyla giren Doğan, tıkalı giderleri açmaya çalıştı.

Duruma tepki gösteren Doğan, “Sokağın başına bir apartman yapıldı. O apartman yapıldıktan sonra sokakta her yağışta su baskını oluyor. Evim her sağanak yağışın ardından su ile doluyor.

Ben nasıl yaşayayım şimdi bu evde? Yetkililerin bir an önce bu soruna çözüm bulmasını istiyorum” dedi. Doğan ayrıca, sokak hayvanlarını da sel sularının içinden çıkararak bahçesine taşıdı.

Kozanda Etkili Olan Sağanak Yağış Sonrası Evini Su Basan Vatandaş İsyan Etti
0
Reklam Reklam
Haber Bülteni
Bültenimize Katılın

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Abone olarak Gizlilik Politikası metnini kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.

Giriş Yap

Kozan Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.